Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Peridis Family Resort

Peridis Family Resort

Griekenland - Kos - Kos-stad

Travis header

Peridis Family Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Peridis Family Resort - Kos

Peridis Family Resort is een verborgen pareltje in de hoofdstad van het eiland Kos. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie met het hele gezin. Maar dit kleinschalige boutique hotel is ook zeer geschikt voor koppels. Het hotel zorgt met haar vele faciliteiten dat jong en oud kan genieten van een zorgeloze vakantie onder de Griekse zon. Ontdek de levendige straatjes van Kos-Stad, neem een duik in het zwembad en geniet van jouw verblijf bij Peridis Family Resort.

Voor het hele gezin

Tijdens een verblijf bij Peridis Family Resort hoeft niemand zich te vervelen. Er zijn genoeg faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Sla bijvoorbeeld een balletje op de minigolfbaan, neem een verfrissende duik in een van de zwembaden van het hotel of relax op het zonneterras in de tuinen van het hotel. Je kunt ook even helemaal zen worden in de spa van Peridis Family Resort. Hier ontspan je met een rustgevende massage of in de sauna. De jongsten van het gezin vermaken zich in de speeltuin of bij de miniclub.

Ontdek Kos

Peridis Family Resort ligt in de gezellige badplaats en tevens de hoofdstad van het eiland: Kos-Stad. Door de vele palmbomen en bloemen heeft de stad een zeer aangename uitstraling en het kent talloze restaurantjes en winkeltjes. Het hart van Kos-Stad ligt op slechts een kilometer afstand van het hotel en is dus gemakkelijk te bereiken. Liever een dagje naar het strand? Dit is slechts op enkele honderden meters verwijderd van Peridis Family Resort.

Home > Hotels en appartementen > Peridis Family Resort