Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Saint Constantin Kos

Saint Constantin Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Saint Constantin Kos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Saint Constantin - Kos

Ben jij op zoek naar een voordelige vakantie naar Griekenland? Wat dacht je van dit 3-sterren Saint Constantin op het Griekse Kos? Hier kun je kiezen uit een hotelkamer of een appartement met kitchenette. En met het strand om de hoek en een levendige omgeving rondom het hotel, moet dit wel een onvergetelijke vakantie worden!

Hotel of appartement?

Verblijf je in Saint Constantin op Kos, dan heb je keuze uit een standaard hotelkamer, of een één- of tweekamerappartement waarbij je gebruik kunt maken van de kitchenette met kookplaat, koelkast en koffiefaciliteiten. Zo kun je met een laag budget toch een heerlijke vakantie beleven. Koop in de ochtend wat versgebakken broodjes en in de avond kun je restaurantjes afwisselen met zelf kokkerellen. 

Perfecte ligging op Kos

Het grote voordeel van Hotel & Appartementen Saint Constantin is de ideale ligging. Op 150 meter afstand ligt een heerlijk strand waar je alle drukte van thuis even kunt vergeten. Daarnaast kun je genieten van de gezellige en levendige omgeving met leuke Griekse taverna's, barretjes en souvenirwinkeltjes. In de avond lekker rondlopen bij de haven? Ook dat kan gemakkelijk, want deze vind je al op slechts 200 meter van het hotel, ideaal!

Home > Hotels en appartementen > Saint Constantin Kos