Alex 2 Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Alex 2 - Kos

Alex 2 is een kleinschalig 3-sterren appartementencomplex op een rustige locatie op het prachtige Kos. Het complex wordt gerund door een vriendelijke Griekse familie: Mike en Linda, en hun zoons. Met de fiets ben je binnen no-time op het strand of in het gezellige Kos-Stad. Op 500 meter ligt de dichtstbijzijnde bushalte en op 25 kilometer ligt de luchthaven Kos-Hippocrates. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin!

Faciliteiten

Het complex heeft diverse appartementen geschikt voor verschillende reisgezelschappen. In de openbare ruimtes kun je gebruik maken van gratis wifi, er is een buitenbad met ligbedden en parasols, een kinderbad en een terras aanwezig. Tegen betaling is er mogelijkheid tot een potje biljart. Je boekt deze appartementen standaard op basis van logies. Wil je ook iedere dag genieten van een lekker ontbijtje? Dan kun je dit ter plaatse bijboeken. Ook is er een bar waar verschillende drankjes verkrijgbaar zijn. Er zijn bij de receptie fietsen te huren en bij je boeking kan je een huurauto reserveren, zo kan je het eiland verkennen wanneer jij dat wilt.

Kos-Stad

Kos-Stad ligt ten noorden van het eiland en heeft nabij 20 duizend inwoners. Vanuit de stad kan je met de boot naar Turkije, dit is een populaire dagtrip, je komt dan aan in Bodrum en hier kan je de hele dag rondlopen. Ook is het leuk om het Odeum op te zoeken, dit is een oud muziektheater dat stamt uit de Romeinse tijd en is gebouwd in de tweede eeuw na Chr. Vanuit het centrum vertrekken verschillende wagentjes die eruit zien als treintjes. Een kaartje is niet duur, en het is ook nog eens een leuke manier om de stad te verkennen. Daarnaast telt Kos-Stad uiteraard meerdere strandjes, waar je lekker kunt relaxen.

Home > Hotels en appartementen > Alex 2 Kos