Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Imperial Aparthotel Kos

Imperial Aparthotel Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Imperial Aparthotel Kos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Imperial Aparthotel - Kos

Een echt familiehotel met ideale ligging op Kos? In het Imperial Aparthotel word je met open armen ontvangen door de familie Stamatiadis, waarna je een plons kan nemen in het zwembad of de omgeving kan ontdekken door richting het strand te lopen. Dit wordt een top vakantie!

Levendige omgeving

Imperial Aparthotel is in een levendige omgeving op het eiland Kos gelegen. Je loopt de deur van het hotel uit en je staat al bijna op de hoofdstraat van Kos-stad, de 'Kanari Street'. Hier loop je overdag lekker rond, haal je een overheerlijk ijsje om af te koelen en in de avond ga je hier op zoek naar een gezellig restaurantje of scoor je een leuk souvenir! Vanwege de gunstige ligging in de stad, is dit hotel in het hoogseizoen erg populair onder jongeren.

Stranddagje of eropuit?

Overdag is er genoeg te doen op Kos. Ga jij een dagje op het strand liggen dat op ongeveer 250 meter loopafstand van Imperial Aparthotel ligt? Of wil je wat meer van het eiland zien en ga jij op excursie? Je kunt zelfs met de boot naar nabijgelegen eilandjes, bijvoorbeeld naar het vulkaaneiland Nissyros of zelfs naar het vasteland van Turkije waar je een rondleiding door Bodrum krijgt. Twee landen in één vakantie, wat wil je nog meer?!

 

Home > Hotels en appartementen > Imperial Aparthotel Kos