Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach

SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach

Griekenland - Kos - Kardamena

Travis header

SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach op Kos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach - Kos

De kinderen staan bij aankomst al te popelen om alle glijbanen uit te testen. Check snel in bij de receptie en ga naar je prachtige familiekamer met zeezicht. Pak je koffers uit en doe je zwemkleding aan. De kinderen rennen naar het waterpark en voordat je het weet glijden ze van de hoogte glijbaan af. Een dagje wat rustiger aan doen? Het strand ligt direct aan SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach. De kinderen maken de mooiste zandkastelen terwijl jij rustig je boek uit leest onder de zon. Bovendien geniet je heel de dag door van het lekkerste eten, drankjes, activiteiten en de beste service. 

Verblijf met zeezicht

Bij SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach hoef je echt even nergens aan te denken, alles word van begin tot eind voor je geregeld. Word wakker in een luxe kamer met uitzicht over zee. Kom je met de familie en wil je nog steeds zeezicht? Kies dan voor de familiekamer zeezicht. De kamers beschikken over een verkoelende airco, koelkast, ruime badkamer, 1 tweepersoonsbed, 1 stapelbed en balkon of terras met zitje waarvan je geniet van het prachtige uitzicht en het lekkere weer. 

Ontdek Kos

Wil je een dag de omgeving ontdekken van SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach? Ga mee met de shuttlebus naar het centrum van Kardamena. In het centrum vind je verschillende gezellige bars, restaurantjes en disco's. Perfect om eens even lekker te lunchen of te dineren. Huur hier ook zeker een fiets, fiets langs de leuke haventjes waar vissersboten aangemeerd liggen en koop hier leuke souvenirs voor thuis. 

Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Atlantica Porto Bello Beach