Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Gaia Palace Kos

Gaia Palace Kos

Griekenland - Kos - Mastichari

Travis header

Gaia Palace Kos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Gaia Palace - Kos

In het luxe Gaia Palace op Kos is het heerlijk vertoeven. Niet alleen vanwege de fijne ligging op loopafstand van het strand, maar ook vanwege het prachtige zwembad en de fijne faciliteiten. Je verblijft hier bovendien op basis van all-inclusive, dus aan lekker eten en drinken kom je hier ook niks te kort!

Gratis faciliteiten

Gaia Palace op Kos heeft veel gratis facilileiten, zoals fitness, tafeltennis, basketbal en beachvolleybal. Ook heeft het hotel een spa met toegang tot een binnenzwembad en een sauna. Wil je ultiem ontspannen, boek dan tegen betaling een heerlijke massage. En niet te vergeten, Gaia Palace heeft maar liefst drie prachtige grote zwembaden voor een verfrissende duik. Midden in een van de zwembaden is een plateau met ligbedjes. Dat wordt zonnen, zwemmen, zonnen zwemmen...

All-inclusive verzorging

Bij Gaia Palace kun je onbeperkt lekkere hapjes en drankjes halen. Het begint met een vers ontbijtje in de ochtend, daarna een heerlijke lunch om er weer tegenaan te kunnen en in de avond uiteraard een lekker diner in buffetvorm. Voor de kinderen zijn er van 11.00 tot 17.00 uur ijsjes te halen en ook diverse snacks en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn inclusief.

Home > Hotels en appartementen > Gaia Palace Kos