Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bahamas Kos

Bahamas Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Bahamas Kos op Kos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Bahamas - Kos

Een kleinschalig verblijf gerund door een Griekse familie... Hier kun je goede en persoonlijke service verwachten. Boek jij je volgende vakantie naar het 2,5-sterrenhotel Bahamas en ga je genieten van een rustige vakantie in het Griekse Kos?

Verblijf in Lambi

Hotel Bahamas ligt in de wijk Lambi van Kos-Stad. Lekker genieten in de zon op het zonneterras bij het zwembad, eten in het buffetrestaurant of de nabijgelegen taverna's, of een lekker dagje strand, het kan allemaal vanuit Hotel Bahamas. En ook het centrum van Kos-Stad is goed te lopen, binnen 800 stappen sta je al tussen de drukte en heb je overal om je heen restaurantjes en souvenirwinkeltjes. 

Ontdek Kos fietsend of met een huurauto

Wist jij dat Kos een echt fietseiland is en dat er heel veel aangelegde fietspaden zijn? Ideaal om het eiland in de buitenlucht te verkennen. Wil jij wat meer zien en wat verder weg gaan, dan is het huren van een auto een aanrader. Ga bijvoorbeeld naar verschillende strandjes of bezoek de ruïnes van Asklepieion. Voor wat extra ontspanning tijdens je vakantie, rijd je naar Therma Loutra, een warmwaterbron waar het zeewater tot wel 40 graden opgewarmd wordt. Door het mineraalrijke water zou het ook nog eens een geneeskrachtige werking hebben om in dit water te baden. Houd wel rekening met een flinke zwavelgeur.

Home > Hotels en appartementen > Bahamas Kos