Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Paritsa Kos

Paritsa Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Paritsa Kos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Paritsa - Griekenland

Wil je op vakantie naar het populaire Griekse eiland Kos? En wil je niet te veel betalen? Boek dan je vakantie bij Paritsa! Dit kleinschalige hotel wordt gerund door een vriendelijke Griekse familie die dag en nacht voor je klaar staat. Dit hotel ligt ook nog eens midden in de hoofdstad en verder is alles op loopafstand. Ontdek het gezellige centrum en laat je vakantie maar beginnen!

Laat die summer tan maar komen!

Start de dag in het ontbijtrestaurant, hier staat iedere ochtend een vers ontbijtje voor je klaar. Op het terras geniet je urenlang van de Griekse zon, dus laat die summer tan maar komen! Aan de bar bestel je een lekker drankje om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Voor een verfrissende duik spring je in het zwembad bij de buren: Appartementen Tasos! Ook zij ontvangen je met open armen en als je een drankje bestelt, mag je gratis gebruik maken van de verkoeling in het zwembad.

Wat doe je in de buurt van Paritsa?

Bij Paritsa kies je er natuurlijk voor om sportief een fiets te huren en de omgeving te verkennen. Als je ergens op een van de Griekse eilanden lekker kan fietsen dan is het Kos wel! Relaxen op het strand kan hier ook, want 150 meter verderop heb je al een heerlijk zandstrand. Rol je handdoek uit, pak je favoriete boek erbij en laat het ontspannen maar beginnen! Vanuit het centrum boek je de leukste excursies, bewonder je de mooiste bezienswaardigheden en geniet je volop van de zon op de gezelligste terrasjes!

Home > Hotels en appartementen > Paritsa Kos