Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Griekenland - Kos - Kardamena

Travis header

Mitsis Blue Domes Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Mitsis Blue Domes Resort & Spa - Kos

Wat een paradijsje is dit 5-sterrenhotel op het Griekse eiland Kos! Dit luxe resort ligt aan het strand met gratis ligbedden en parasols én een ober die je van drankjes voorziet. Het heeft daarnaast wel 9(!) zwembaden in de vorm van een rivier met diverse bruggen, waaronder twee die je naar de poolbar leiden. Er is verder een verbluffend wellnesscenter én je geniet hier van allerlei wereldkeukens!

Héél veel faciliteiten

Mitsis Blue Domes Resort & Spa heeft naast haar gigantische aantal zwembaden ook enorm veel restaurants. Er zijn totaal elf restaurants waaronder een buffetrestaurant, een Aziatisch restaurant, Tex Mex, Italiaans en natuurlijk kun je er ook Griekse maaltijden nuttigen. Op culinair gebied kun je je in dit hotel dus ook helemaal uitleven. En wat dan wel zo fijn is, is dat je op basis van all-inclusive verzorging verblijft!

Kamers met privézwembad

Niet alleen is het resort spectaculair, ook de kamers zijn geweldig! Je hebt bij Mitsis Blue Domes Resort & Spa keuze uit verschillende kamers en bungalows. Kies tussen uitzicht op de tuin of zeezicht en bepaal welke mate van luxe jij tijdens deze vakantie wilt. Zo zijn er namelijk ook bungalows met gedeeld zwembad en zelfs kamers met privézwembad! Eén ding is zeker: je komt weer herboren terug van deze vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Mitsis Blue Domes Resort & Spa