Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Appartementen Seaside Kos

Appartementen Seaside Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Wij hebben Appartementen Seaside Kos gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Appartementen Seaside - Kos

De mooie appartementen Seaside op Kos liggen direct aan zee. Je hebt dan ook een spectaculair uitzicht over de boulevard, het strand en de zee! Je kunt op het hele complex goed genieten van het Griekse zonnetje! 

Fietstochtjes

Kos staat bekend om haar prachtige natuur en je kunt het beste het eiland verkennen met de fiets, lekker Hollands! Er zijn over het eiland verspreid veel bezienswaardigheden die je niet mag missen. Zo is Tigaki, een kleine badplaats met breed zandstrand een echte must-see. Voor natuurliefhebbers is het natuurreservaat Psalidi super om een kijkje te nemen. Hier zie je veel vogelsoorten en warmwaterbronnen tijdens je bezoek. 

Verzorging

Je verblijft bij de Seaside appartementen op basis van logies. Dit houdt in dat je alle ingrediënten in huis kan halen in het nabijgelegen supermarktje of af en toe lekker kunt lunchen en dineren in een van de gezellige restaurantjes. Appartementen Seaside heeft drie soorten kamertypes beschikbaar. Kies jij voor een studio met zeezicht of liever een tweekamerappartement? Alle kamers zijn in ieder geval voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een top vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Seaside Kos