Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Astir Odysseus

Astir Odysseus

Griekenland - Kos - Tigaki

Travis header

Astir Odysseus - Kos

Astir Odysseus is een schitterend 5-sterrenhotel op het fietseiland van Griekenland: Kos! Hier verblijf je in luxe en comfort met het strand direct voor de deur. Het hotel heeft een moderne stijl en ruime kamers (ook kamers met gedeeld of zelfs privé zwembad). Het hotel heeft maar liefst 5 zwembaden in de tuin, zodat jij altijd een verfrissende duik kunt nemen. Breng een bezoek aan het sfeervolle Kos-Stad en ontdek het eiland op de fiets. Er is genoeg te beleven tijdens een vakantie op dit Griekse eiland!

5-sterrenhotel aan het strand

Even helemaal niks doen en genieten van het zonnetje, die hier vooral in de zomermaanden veel schijnt. Er staan al ligbedjes met parasol voor je klaar op het zonneterras, maar ook op het strand. Deze ligt op een steenworp afstand achter de tuinen en zwembaden van Astir Odysseus. Vanaf het terras van het restaurant kijk je uit over het water en geniet je van de rust en het mooie uitzicht. Er zijn 2 buffetrestaurants en een à-la-carterestaurant aanwezig en bij een van de bars kun je te allen tijde een verkoelend drankje scoren.

Activiteiten en ontspanning

Aerobics, basketballen of een lesje yoga? Tijdens je verblijf bij Astir Odysseus verveel je je geen moment. Blijf fit met de diverse activiteiten voor het hele gezin of kom tot rust in de spa van het hotel. Sla een balletje op de tennisbaan of leer duiken bij de duikschool. Ook is er een fitnessruimte aanwezig bij het hotel. Na een dag vol activiteiten ontspan je in de sauna, het Turkse bad of met een massage in de spa!

Home > Hotels en appartementen > Astir Odysseus