Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bingo Kos appartementen

Bingo Kos appartementen

Griekenland - Kos -

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Bingo Kos appartementen gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bingo Kos appartementen

Met de Bingo formule boek je het goedkoopste van het goedkoopste! Wil jij niet te veel betalen? En wil je het een beetje spannend houden, doordat je niet weet waar je terecht komt? Dan is dit wat voor jou!

Wat is de Bingo formule?

Met de Bingo formule boek jij het goedkoopste verblijf voor een top vakantie! Doordat Corendon van tevoren de appartementen opkoopt, kunnen deze voor de voordeligste prijs geboekt worden en profiteer jij van de allerlaagste prijs. Het enige wat je weet is dat je op Kos terecht komt, bij de luchthaven krijg je te horen waar je accommodatie is. Zo kun je in een heel luxe verblijf terecht komen, maar dan een stuk goedkoper! De accommodatie is op basis van logies, dus iedere avond op zoek naar een heerlijk restaurant en een ontbijtje halen voor de volgende dag. Zo ontdek je de echte Griekse leefstijl!

Kos

Kos is een populair eiland van Griekenland en erg bekend bij de Nederlandse vakantiegangers! Ontdek de rijke historische achtergrond en de schitterende natuur. Je vindt er veel tavernes en leuke kleine dorpjes, het perfecte eiland om lopend óf fietsend te verkennen.

Home > Hotels en appartementen > Bingo Kos appartementen