Kreta

Vakantie Kreta

Kreta is met haar 8.450 kmĀ² het grootste Griekse eiland waar jaarlijks veel toeristen hun vakantie vieren. Je vind hier naast levendige badplaatsen ook een afwisselende natuur, traditionele dorpjes en heel veel fijne stranden.

Boek je pakketreis naar Kreta

Hotels op Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft over het hele eiland heel veel verschillende hotels en appartementen waarin je kunt verblijven. Dit Griekse eiland heeft een kustlijn van meer dan 1000 kilometer dus je vind hier ontelbaar veel mooie stranden. Huur je een auto, dan kun je de verschillende stranden gemakkelijk bezoeken. Er zijn veel hotels die direct aan het strand, of vlak bij een van de stranden ligt. Bovendien is het er vanwege de gunstige ligging erg lang lekker warm. Een ideaal eiland voor een zonvakantie dus!

De grote steden op Kreta zijn Heraklion, Chania, Rethymon, Ierapetra, Agios Nikolaos en Sitia. Bij deze steden vind je dan ook veel accommodaties. Zo kun je een strandvakantie combineren met leuke tripjes naar het centrum en kun je heerlijk uiteten in de gezellige tavernes die deze steden kennen. Maar natuurlijk kun je ook naar de bekende badplaatsen Chersonissos of Malia.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen