Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Appartementen Sarpidon Kreta

Appartementen Sarpidon Kreta

Griekenland - Kreta - Malia

Travis header

Appartementen Sarpidon Kreta op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Appartementen Sarpidon - Kreta

Kijk naar de foto's van Appartementen Sarpidon en je hebt gelijk al een lekker vakantiegevoel. Een blauw zwembad, vrolijk gekleurde appartementen en een gezellig terras. Je verblijft daarnaast in het bruisende centrum van Malia én het strand ligt op zo'n 20 minuutjes lopen.

Bruisende centrum

Appartementen Sarpidon ligt in het centrum van Malia waar je volop gezelligheid zult vinden. Loop hier in de avond naartoe om een leuk restaurantje uit te kiezen, drink nog een drankje in een van de bars of zoek een souvenir uit in de winkeltjes die je hier vindt. Ook zijn hier voldoende uitgaansgelegenheden als je tot in de late uurtjes door wilt gaan. De dag daarna kun je lekker relaxen op het strand waar je ligbedden en parasols kunt huren. 

Appartementen

Indien je verblijft in Appartementen Sarpidon op Kreta, verblijf je in een comfortabel appartement met een kitchenette waar je een zelfgemaakte maaltijd kunt bereiden. Uiteraard kun je daardoor ook een lekkere kop thee of koffie zetten om 's ochtends op je balkon of terras nog even wakker te worden alvorens je eropuit gaat. Lekker relaxed! 

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Sarpidon Kreta