Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Appartementen Melina Kreta

Appartementen Melina Kreta

Griekenland - Kreta - Stalis

Travis header

Appartementen Melina Kreta op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Appartementen Melina - Kreta

Heb jij het mooie Griekse eiland Kreta al eens bezocht? Streep die na deze vakantie dan maar van je lijstje, want in dit mooie 3-sterrenappartement ga jij een geweldige vakantie beleven. Je ervaart in het complex de rust en natuurrijke omgeving van Kreta, maar zoekt ook zo het bruisende centrum op wanneer je wilt.

Mezedes en Rakí

Overal op Kreta word je geïntroduceerd aan de Griekse cultuur. Ontvangen met een Griekse groet, genietend van de verschillende kleine gerechtjes genaamd Mezes en als afsluiting een glaasje Rakí of Ouzo. Een relaxte Griekse vakantie kun je niet beter spenderen dan in de appartementen van Melina. Het openbaar vervoer van Kreta is goed geregeld en je komt er dus ook gemakkelijk mee op verschillende plekken van het eiland. Als je wilt, is het ook mogelijk een auto of scooter te huren op het eiland.

Boottochten en excursies

Kreta wordt omringd door allemaal mooie plekken en bezienswaardigheden. Zo is Star Beach erg bekend onder jongeren en is dit een populaire plek om de hele dag te genieten van het strand, zwembad en in de avonden van de georganiseerde feesten. Voor wat cultuur is het leuk om een dagje Heraklion te verkennen, de hoofdstad van Kreta. En voor de mooie witte stranden moet je bij Stalís zijn. Je hebt zeker wel een paar dagen nodig om de mooie omgeving op Kreta te verkennen, er is genoeg te zien!

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Melina Kreta