Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Avra Imperial Beach Resort Kreta

Avra Imperial Beach Resort Kreta

Griekenland - Kreta - Kolimbari

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Avra Imperial Beach Resort Kreta gevonden bij:

Avra Imperial Beach Resort - Kreta

Wauw... In dit prachtige hotel op Kreta kijk je je ogen uit. Dit mega luxe 5-sterrenhotel bezorgt je een onvergetelijke vakantie onder de Griekse zon. Verblijf op basis van all-inclusive en je wordt hier helemaal in de watten gelegd. In de uitgebreide wellness vind je de ultieme ontspanning en de verzorgde hotelkamers maken je vakantie helemaal compleet. Naast het feit dat dit hotel perfect is voor alles en iedereen heeft het ook nog eens het duurzaamheidskenmerk Green Key EU... Dit betekent dat ze hier hun best doen voor mens, dier en milieu.

Je vakantie is pas compleet met lekker eten

In de prachtige tuin van Avra Imperial Beach Resort vind je maar liefst 3 zwembaden! Terwijl jij in het zwembad geniet van de verkoeling kijk je toe hoe de kids zich vermaken in de kinderzwembaden en het speeltuintje. Ook doen zij samen met de animatie de leukste activiteiten in de miniclub! Wil je zelf ook wat meer actie? Speel dan een potje tafeltennis, loop buiten de tennisbaan op of ga naar de fitness, en tegen betaling speel je een spannend potje biljart. 

Laten we even eerlijk zijn... Je vakantie is pas echt compleet als er goed eten is. Gelukkig heeft Avra Imperial Beach Resort een buffetrestaurant met genoeg lekker eten. De lekkerste snacks en drankjes bestel je de hele dag door bij een van de 4 bars. En voor de verandering ga je 's avonds lekker eten in een van de 3 à-la-carterestaurants!

Wellness & omgeving

Voor de maximale ontspanning ga je naar de wellness... Avra Imperial Beach Resort heeft een professioneel wellness centrum met een heerlijk binnenbad en veel andere faciliteiten. Ga bijvoorbeeld naar de sauna, stap in de whirlpool of maak gebruik van het stoombad. Om de ontspanning helemaal compleet te maken boek je tegen betaling een lekkere massage of een schoonheidsbehandeling!

Naast het geweldige hotel is er ook nog een fantastische omgeving! Voor een dagje strand loop je een klein stukje bij het hotel vandaan en je staat al met je voeten in het zand. Zin om een dagje de Griekse cultuur op te snuiven? Dan ga je naar het centrum van Kolimbari 50 meter verderop.

Home > Hotels en appartementen > Avra Imperial Beach Resort Kreta