Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Atlantis Beach Hotel

Atlantis Beach Hotel

Griekenland - Kreta - Rethymnon

Travis header

Atlantis Beach Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Atlantis Beach Hotel - Kreta

Kreta ontdekken vanuit dit 5-sterrenhotel Atlantis Beach? Moderne kamers, een gezellig terras aan de boulevard, erkend met duurzaamheidskeurmerk Green Key EU en slechts 20 meter van het strand gelegen. En dan heeft het hotel ook nog eens een hele goede beoordeling. Wat let je nog?

Duurzaamheidskeurmerk

Het wordt steeds belangrijker, duurzame accommodaties... Atlantis Beach Hotel op Kreta doet haar best voor mens, dier en milieu en krijgt daarvoor het duurzaamheidskeurmerk Green Key EU. Natuurlijk wil je gewoon volop genieten van je vakantie, maar dan wil je ook dat de medewerkers die er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen, een eerlijk loon hiervoor ontvangen. En dat je in de restaurants eten proeft met regionale producten is alleen maar leuk toch? Je bent tenslotte niet voor niets buiten Nederland op vakantie gegaan.

Gezelligheid op Kreta

Bij Atlantis Beach Hotel vind je een gezellig terras aan de boulevard waar je een lekkere kop koffie kunt nuttigen, een perfecte plek om de dag te beginnen. Het strand ligt al op 20 meter van het hotel, dus daar ben je ook binnen no-time. Wil je meer van Kreta ontdekken, ga dan naar het centrum van Rethymnon wat op 1500 meter afstand ligt of huur een auto en ga bijvoorbeeld naar de Samaria Kloof of naar het roze strand: Elafonissi.

Home > Hotels en appartementen > Atlantis Beach Hotel