Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Annabelle Beach Resort

Annabelle Beach Resort

Griekenland - Kreta - Chersonissos

Travis header

Annabelle Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hotel Annabelle Beach Resort - Kreta

Hotel Annabelle Beach Resort is een fantastische vakantiebestemming voor het hele gezin. Het resort is heel slim ontworpen met verschillende soorten accommodaties en heel veel faciliteiten. Zo wordt er aan alle wensen van jong en oud voldaan! Een romantisch plekje voor twee? Check! Veel te doen voor de kinderen? Check! Relaxen in de spa, sporten, uit eten? Check! Wij zeggen vooral: kom het zelf ontdekken!

Strand voor de deur

Het Hotel Annabelle Beach Resort beschikt over 2 buitenzwembaden, 1 binnenzwembad en een eigen strand. Strijk neer op een ligbedje onder een parasol en het grote genieten kan beginnen! Op het terrein zelf is er werkelijk van alles te doen en beleven en voor een avondje uit ben je zo in het bruisende Chersonissos. Je verblijf is all-inclusive met heerlijke maaltijden in buffetvorm. Drie keer per week is er een themabuffet (Mediterraan, Italiaans, Gala en de andere week Grieks, Internationaal en Gala). Dit is in het hoofdrestaurant, waar je geniet van een schitterend uitzicht op zee. Eens per verblijf mag je plaatsnemen in het a-la-carte restaurant 'Athena'. Verder zijn er snacks overdag, dranken en drankjes in de beachbar tijdens de zomermaanden.

Fijne kamers

Het Hotel Annabelle Beach Resort is een mooie uitvalsbasis om het hele eiland te verkennen en alle bezienswaardigheden te zien en aan excursies mee te doen. Je kamer is na een druk dagje vol plezier en nieuwe ervaringen een oase van rust. Ingericht in Griekse stijl en de accommodaties liggen verspreid over het terrein dat eigenlijk een aaneenschakeling van groene tuinen is.

Home > Hotels en appartementen > Annabelle Beach Resort