Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Apollonia Beach Resort Kreta

Apollonia Beach Resort Kreta

Griekenland - Kreta - Amoudara

Travis header

Apollonia Beach Resort Kreta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Apollonia Beach Resort - Kreta

In 5-sterrenluxe genieten met meerdere zwembaden, luxe hotelkamers, perfecte ligging direct aan het strand met spa en wellness faciliteiten? Ben jij al om? Wij wel, je krijgt dit namelijk allemaal in het Apollonia Beach Resort. Voor echt zorgeloos genieten boek je jouw reis op all-inclusive basis én dan hoef je echt alleen nog je stoel aan te schuiven. 

Amoudara 

Het centrum van Amoudara ligt op een kleine loopafstand van slechts 700 meter. Hier kun je de hele dag genieten op een van de terrasjes, terwijl jij alle Griekse mezedes uitprobeert. 's Avonds sluit jij de avond af met een glaasje Ouzo of Rakí, dan heb je de Griekse sfeer echt geproefd. Met de bushalte dicht bij het resort verken je gemakkelijk de omgeving als je de directe omgeving al helemaal uitgespit hebt. 

Themarestaurantjes

Het Apollonia Beach Resort heeft drie grote zwembaden en een groot zonneterras met parasols en ligbedden. Je kunt als hotelgast zélfs gebruik maken van de handdoekenservice! Sportievelingen kunnen zich voldoende vermaken met bijvoorbeeld een potje tafeltennis, minigolf, tennis en voor de kleintjes is er een speeltuin. Even klaar met het water en buiten zijn? Er is ook een gameroom aanwezig en voor de 18-plussers een discotheek.

Home > Hotels en appartementen > Apollonia Beach Resort Kreta