Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Stella Island Luxury Resort & Spa

Stella Island Luxury Resort & Spa

Griekenland - Kreta - Analipsi

Travis header

Stella Island Luxury Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Stella Island Luxury Resort & Spa - Kreta

Zulke luxe resorts alleen maar op de Malediven? Nee hoor, dit 5-sterrenresort ligt toch echt een stuk dichterbij, namelijk op het Griekse eiland Kreta. Een op-en-top luxe resort met moderne en stijlvolle kamers en een ge-wel-dig mooi zwembad! En je gaat hier zeker tot rust komen, want van drukke kinderen zul je geen last hebben in dit prachtige adults only resort. Zie jij jezelf al met een drankje zitten op een van die loungebanken midden in het zwembad?

Gigantisch lagunezwembad

Het gigantische zwembad kronkelt door het hele resort, omringd door heerlijke loungebedden. Een lekkere cocktail erbij en het plaatje is helemaal compleet. Het hotel ligt aan de rand van het centrum van Analipsis en op 500 meter van het strand. Wil je een lekker stranddagje, dan kan dat dus ook! 

Je vervelen doe je hier in ieder geval niet. Op het resort vind je namelijk ook nog een fitnessruimte, zijn er yogalessen en kun je beachvolleyballen. Wil je lekker ontspannen, dan boek je een massage of schoonheidsbehandeling in het wellnesscentrum of ga je lekker eten in een van de buffet- of à-la-carterestaurants. 

Luxe kamers

En bij een luxe hotel horen natuurlijk ook luxe kamers. Je kunt bij Stella Island Luxury Resort & Spa kiezen voor de standaard kamers of voor een swim-up kamer waarbij je zo het zwembad in duikt. Nog meer luxe? Dan zijn er ook waterbungalows, waarbij je helemaal het gevoel krijgt op de Malediven beland te zijn. En dan heb je ook nog een "Island Villa" met een privézwembad... Waar kies jij voor?

Home > Hotels en appartementen > Stella Island Luxury Resort & Spa