Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Golden Valentin

Golden Valentin

Griekenland - Kreta - Chersonissos

Travis header

Golden Valentin op Kreta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Golden Valentin - Kreta

Het hele jaar heb jij hard gewerkt voor deze paar dagen richting de zon. Dan verdien jij het perfecte plekje om tot rust te komen, maar waar je ook een beetje kan genieten van de drukte om je heen. De 3-sterrenappartementen van Golden Valentin op het Griekse eiland Kreta zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Bruisende Cherso

Tijdens je vakantie bij Golden Valentin heb je waarschijnlijk ook zin om lekker het eiland te verkennen en tussendoor even te genieten van een cocktailtje. De terrasjes in het bruisende Chersonissos liggen om de hoek, dus jij kan hier zo plaatsnemen. Van de drukte en de stap-vakantiegangers heb je echter geen last, bij het appartementencomplex kun je volledig tot rust komen aan het zwembad. 

Verfrissende duik

Een verfrissende duik neem je in het grote zwembad bij het appartementencomplex Golden Valentin. Wil jij meer waterpret dan kun je naar het waterpark Acqua Plus. Dit waterpark ligt op ongeveer 5 kilometer afstand dus met de taxi ben je er zo! Er zijn zoveel glijbanen dat je waarschijnlijk niet eens kunt kiezen van welke je als eerste af gaat. Een leuk uitje voor jong en oud!

Home > Hotels en appartementen > Golden Valentin