Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Appartementen Ermis Kreta

Appartementen Ermis Kreta

Griekenland - Kreta - Rethymnon

Travis header

Wij hebben Appartementen Ermis Kreta gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Appartementen Ermis - Kreta

Appartementen Ermis Kreta is een authentiek 3-sterrenhotel, gelegen op een populair eiland van Griekenland. Het aparthotel wordt gerund door een vriendelijke familie die je met open armen ontvangt! 200 meter verderop is een heerlijk zandstrand waar je lekker kan genieten van zon, zee en rust.

Speciaal ontbijtje

Doordat het hotel maar 12 kamers heeft is dit het perfecte hotel voor een rustige vakantie! Na een verfrissende duik in het buitenzwembad staan de ligstoelen al klaar om lekker op te drogen in de zon! Ben je moe na het zwemmen of het verkennen van de omgeving? Verplaats je dan naar de televisiehoek, waar je kan relaxen met wat te eten en drinken dat je bij het winkeltje 100 meter verderop gehaald hebt. Als je hier een kamer boekt dan verblijf je op basis van logies, wel kan je op aanvraag ontbijt boeken, dan maakt de eigenaresse een heerlijk ontbijtje voor je!

Platanias, Rethymnon Stad & Het Meer van Kournas

Het dorp Platanias ligt ongeveer 100 meter verderop, hier kan je een wijn- en olijftour doen, je gaat op een boottocht of je verkent het eiland in een jeep. Een stukje verder weg, op 4,7 kilometer, ligt Rethymnon Stad. Wandel hier door de oude straatjes, bewonder het bewaarde kasteel Fortezza en wandel door de Kourtaliotiko kloof. 24 kilometer verder is het enige natuurlijke meer van Kreta 'Het Meer van Kournas'. Aan de oevers van dit meer leven schildpadden en aan de rand staan een paar gezellige taverna's, zeker een bezoekje waard dus!

Home > Hotels en appartementen > Appartementen Ermis Kreta