Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cook’s Club Hersonissos

Cook’s Club Hersonissos

Griekenland - Kreta - Chersonissos

Travis header

Cook’s Club Hersonissos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Cook’s Club Hersonissos - Kreta

Dit hippe adults only hotel op Kreta ligt midden in het centrum van Chersonissos. Wat kun je hier verwachten? Overheerlijke cocktails, super comfortabele loungebedden en binnen een paar stappen op de levendige boulevard! De volgende ochtend rustig wakker worden? Geen probleem, het ontbijt staat voor je klaar in het buffetrestaurant en je kunt lekker relaxen bij het zwembad of op het strand dat 150 meter verder ligt.

Logies en ontbijt of halfpension?

Bij Cook’s Club Hersonissos verblijf je standaard op basis van logies en ontbijt, maar je kunt ook kiezen voor de halfpension optie. Dan is niet alleen het ontbijt inbegrepen, maar ook het avondeten. Lekker relaxed! Natuurlijk kun je ook gemakkelijk buiten het hotel uiteten, want je verblijft midden in het centrum. Ook elke avond een ander restaurantje is hier dus een mogelijkheid. 

Relaxen ten top

Ondanks dat je in een levendige omgeving verblijft, is relaxen bij Cook’s Club Hersonissos ook niet moeilijk! De kamers van Cook’s Club Hersonissos zijn ruim en de ligbedden bij het zwembad zijn super comfy. Hier wordt bovendien regelmatig lekkere muziek gedraaid door een DJ. En ook fijn: je hebt hier geen last van schreeuwende kinderen, want de minimale leeftijd van dit 4-sterrenhotel is 18 jaar. 

Home > Hotels en appartementen > Cook’s Club Hersonissos