Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica

Griekenland - Kos - Mastichari

Travis header

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica - Kos

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica heeft overal aan gedacht: heerlijke maaltijden, genoeg activiteiten, maar ook de mogelijkheid om lekker tot rust te komen. Je ideale vakantie op Kos begint hier! Er zijn maar liefst zes buitenbaden aanwezig dus elke dag kun je weer in een ander zwembad plonsen. Bovendien ligt het strand aan je voeten, dus pak je handdoek, een goed boek en wandel naar het strand voor een heerlijke dag onder de Griekse zon!

All-inclusive

Er zijn bij TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica diverse kamers te kiezen waaronder een standaard kamer, een familiekamer en een kamer met zeezicht. Geniet in de ochtend van een lekker bakje koffie op je terras op balkon om de dag goed te beginnen. Aangezien alle maaltijden inclusief zijn, kun je in de restaurants terecht voor een ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Tussendoor zijn er snacks te halen en je kunt 24 uur van de dag drankjes halen bij de bars van het hotel. Er worden daarnaast regelmatig galadiners en thema-avonden georganiseerd. 

Ontdek Kos

Het centrum van Mastichari ligt slechts op 3 kilometer afstand van TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica. Hier kun je nog meer waterpret opzoeken, heerlijk eten bij lokale restaurantjes, wandelen langs de haven en natuurlijk niet te vergeten: souveniertjes shoppen. De hoofdstad Kos-Stad is ook zeker een aanrader. Bewonder hier de smalle straatjes, koffietentjes en natuurlijk Kasteel Neratzia. 

Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica