Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Blue Lagoon Resort Kos

Blue Lagoon Resort Kos

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Blue Lagoon Resort Kos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Blue Lagoon Resort - Kos

Blue Lagoon Resort is een 5-sterrenhotel waar je verblijft op basis van all-inclusive verzorging. Een zorgeloze vakantie op Kos met het hele gezin! Ga je er samen op uit dan is er het aparte Adults Only gedeelte waar je helemaal tot rust komt. Waterplezier vind je in de zwembaden en het grote waterpark en eten en drinken kan in de vele restaurants en bars waar het hotel over beschikt.

SplashFactor 9

Blue Lagoon Resort heeft een gigantisch waterpark en krijgt hiermee een zogeheten SplashFactor 9. Dit betekent gegarandeerd waterplezier met twee snelle glijbanen, twee tube glijbanen een lazy river, een waterspuitpark voor de kinderen een maar liefst drie kids miniglijbanenparken. Zowel jong als oud zal zich hier niet vervelen. Bovendien heeft Blue Lagoon Resort drie buitenzwembaden en een binnenbad waar je ook heerlijk kunt afkoelen of waar op het zonneterras rondom het zwembad kunt relaxen op een van de ligbedden.

Uitgebreide all-inclusive

Aan lekker eten en drinken geen gebrek bij Blue Lagoon Resort. Er zijn op het resort maar liefst vijf restaurants waar je onder andere kunt genieten van een uitgebreid ontbijt-, lunch- en avondbuffet. Voor de afwisseling kun je er ook voor kiezen om een avond te genieten van een à-la-carte-ervaring in het Italiaanse of Chinese restaurant. En ook niet verkeerd: je kunt hier onbeperkt cocktails en andere drankjes halen en veel sportactiviteiten zijn inclusief!

Home > Hotels en appartementen > Blue Lagoon Resort Kos