Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Utopia Blu

Griekenland - Kos - Tigaki

Travis header

Utopia Blu op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Utopia Blu - Kos

Utopia Blu is een goed voorbeeld van een luxe vakantieresort. Het is onlangs helemaal gerenoveerd en opgeknapt, waardoor je optimaal geniet van een schone, luxe en moderne omgeving. De kamers zijn prachtig ingericht volgens de laatste trends en er zijn stijlvolle restaurants en overheerlijke buffetten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een geweldige vakantie van te maken!

Niet te beschrijven mooi

Utopia Blu heeft goed haar best gedaan om er prachtig uit te zien. De stenen versiering van het hotel geeft al een bijzonder luxe uitstraling. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de binnenkant. Het hotel biedt hele luxe kamers waaronder een swim-up kamer, een kamer met privézwembad of een kamer met eigen jacuzzi op het balkon. Dat is pas genieten! Ook het uitzicht over de heuvels van Kos is prachtig. Een onbeschrijfelijk mooie omgeving; dat moet je echt zelf gaan ervaren! Met de busservice van het hotel wordt je gebracht naar het privéstrand waar je ook in alle rust kunt ontspannen en genieten van het strand, de zon en de zee.

Op-en-top genieten bij Utopia Blu

Maar gelukkig is er bij Utopia Blu zelf ook genoeg te doen en te beleven. Zo is er een wellness met jacuzzi, sauna en spa waar je helemaal tot rust kunt komen. Ook zijn er twee buitenbaden en een kinderbad met volop parasols en ligbedjes. Ook kun je lekker een potje tennis spelen of fitnessen in de sportzaal. Gedurende de hele dag worden er allerlei activiteiten georganiseerd door het animatieteam en voor de kinderen is er een miniclub waar ze prima vermaakt zullen worden. Zo hebben papa en mama ook een beetje rust en tijd voor elkaar.

Home > Hotels en appartementen > Utopia Blu