Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Eleni Hotel Kos

Eleni Hotel Kos

Griekenland - Kos - Kefalos

Travis header

Eleni Hotel Kos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Eleni Hotel - Kos

Ben jij klaar om het Griekse eiland Kos helemaal te gaan verkennen? Dat doen we op Kos lekker op zijn Hollands met de fiets, maar je kunt natuurlijk ook een auto of scootertje huren. Je tourt gemakkelijk het hele eiland over waarna je nog even een duik neemt in het zwembad en geniet van een cocktailtje aan de bar. 

Bergdorpje Kefalos

Binnen enkele minuten loop je met je voetjes door het zand richting de zee. Hier geniet jij met je gezin de hele dag van de Griekse wind door je haren op een van de ligbedjes met parasol. In de middag neem je de fiets, scooter of gewoon de taxi richting het centrum van Kefalos. Geniet bij een van de knusse restaurantjes van een heerlijke lunch en neem daarna nog even een duik eenmaal terug in het hotel. Je komt overal erg gemakkelijk en snel, omdat Kos ook heel goed openbaar vervoer heeft. Voor wie even geen zin heeft om op pad te gaan, zijn er bij het Eleni Hotel ook voldoende faciliteiten voor een lekkere dag met als afsluiting een dinertje in het restaurant. 

Knus, kleinschalig hotel

Eleni Hotel is een kleinschalig, maar knus hotel waar je volledig tot rust kunt komen. Je duikt al snel in het buitenzwembad waar de ligbedjes met parasols al klaar voor je liggen. In de middag is er een snackbar waar je lekker wat kunt halen en staat de barman klaar om je favoriete cocktail te mixen. Voor dagjes weg raden wij je aan te kijken naar de mogelijkheden voor excursies. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het bruisende Kos-Stad, het mooie Paradise Beach of neem een kijkje bij de ruïnes of thermale baden. Er is echt zoveel te doen tijdens jouw zonvakantie op Kos.

Home > Hotels en appartementen > Eleni Hotel Kos