Rena Studios Kos

Griekenland- Kos - Lambi

Travis header

Rena Studios - Kos

Bij Rena Studios op Kos kun je gaan en staan waar je wilt. Je bent hier zo dicht bij het strand en Kos-Stad dat je niet eens een auto hoeft te huren of het openbaar vervoer hoeft te gebruiken. Pak een fiets en verken dit mooie Griekse eiland.

Huur een fiets

Wil jij Kos optimaal beleven? Huur dan een fiets en maak tochtjes rondom het eiland om zoveel mogelijk te zien. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een rustig strandje waar je even kunt genieten met je voeten in het zand en het helderblauwe water. Gezellige stranden zijn er op dit Griekse eiland in ieder geval genoeg. En omdat je je op Kos gemakkelijk kunt bewegen met de fiets, hoef je niet alleen bij het dichtstbijzijnde strand te blijven. 

Studio's

Rena Studios beschikt over 20 appartementen die voorzien zijn van een klein keukentje en balkon of terras. Handig, want zo hoef je niet iedere geld uit te geven aan restaurants en kun je ook een keer zelf koken. Het zwembad is voorzien van een deel speciaal voor kinderen. En ben jij de zon even zat, neem dan een kijkje in de tv-lounge van het complex of zoek een gezellig restaurant op in de stad. 

Home > Hotels en appartementen > Rena Studios Kos

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen