Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Caravel

TUI BLUE Caravel

Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

Travis header

TUI BLUE Caravel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Caravel - Zakynthos 

Met het strand en het zwembad aan je voeten belooft dit een heerlijke vakantie te worden bij het adults only hotel TUI BLUE Caravel op Zakynthos. Kom compleet tot rust bij de hamam, neem een massage en geniet in de sauna, of misschien duik je wel in het gedeelde zwembad vanuit jouw swim-up kamer. Geniet verder optimaal van al het eten en drinken met de all-inclusive formule. En met de verschillende fitnessfaciliteiten blijf je toch nog fit op jouw vakantie. Er worden galadiners en thema-avonden georganiseerd voor wie dat leuk vindt. Geniet 's ochtends na het heerlijke ontbijt van de ochtendzon op het strand. Met het centrum van Tsilivi op ongeveer 50 meter afstand heb je veel ruimte voor verschillende activiteiten.

Ontdek Zakynthos vanaf het water

Op Zakynthos zijn er verschillende excursies te doen. Ontdek de welbekende Shipwreck Beach met de boot, zie de verborgen groten en neem een duik tijdens een zwemstop bij de onbekende Baai van Stegnitis. Of ga een dagje met de boot mee naar het nabijgelegen Kefalonia en bewonder de bergen, valleien, grotten en het prachtige water. Deze tour duurt meer dan 8 uur en is dus een perfecte dagbesteding! 

Swim-up kamers of privézwembad

Stap voor een frisse ochtendduik vanuit je hotelkamer bij TUI BLUE Caravel zo in het gedeelde zwembad als jij gekozen hebt voor een swim-upkamer of zelfs in je privézwembad als je voor echte luxe gaat. Geniet daarna van een heerlijk ontbijtbuffet met uitzicht op het strand. Blijf fit met het activiteitenprogramma die er overdag is of sport zelf in de fitness. Of spendeer jij liever je dag door aan het zwembad of op het strand te liggen met een heerlijke cocktail in je hand? Aangezien het hotel een all-inclusive hotel is, zul je aan eten en drinken niets te kort komen. Met een buffetrestaurant, twee à-la-carterestaurants en een bar heb je keuze zat!

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Caravel