Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort

Cyprus - Cyprus - Ayia Napa

Travis header

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort op Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort - Cyprus

Een familievakantie vol pret bij TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort. Hier verveel je je (bijna) niet, met eindeloos plezier in het zwembad en veel verschillende activiteiten om uit te kiezen. Liever even rust? Drop de kinderen af bij de miniclub en ontspan in de wellness en kies voor een heerlijk behandeling. Denk echt even nergens aan en geniet vooral met en van elkaar op Cyrpus.

Verblijf

Wakker worden en direct aan kunnen schuiven bij het ontbijt is ideaal. Bespreek tijdens het ontbijt wat jullie die dag gaan doen, de omgeving ontdekken, lekker luieren of actief meedoen met alle activiteiten. Bovendien ligt TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort slechts 150 meter van het strand, dus schoenen aan, handdoek mee en kies een lekker ligbed uit in de zon. Sluit je dag af bij een van de twee buffet of à-la-carterestaurant en geniet van een uitgebreid diner!

Cyprus

Een dag de omgeving ontdekken? Huur een auto en ga op pad of ga mee met diverse activiteiten. Ga mee met de "Cyprus dorpen en eten tocht" en verken de verborgen plekjes van Cyprus. Tijdens deze tocht ontdek je het praktisch verlaten Fikardou, breng je een bezoek aan het historische klooster van Machairas, slenter rond in Lefkara dat bekend staat om zijn kant en zilverwerk en geniet je van een heerlijke lunch. 

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort