Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Salamis Bay Conti

Salamis Bay Conti

Cyprus - Cyprus - Famagusta

Travis header

Salamis Bay Conti voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Salamis Bay Conti - Cyprus

Genieten als een ware koning(in) op Cyprus? Dat doe je bij het rustig gelegen Salamis Bay Conti, een prachtig vijfsterren complex waar je nu heel goedkoop kunt verblijven. Deze luxe accommodatie ligt direct aan het strand waardoor je binnen no time met je voeten in het water van de zee staat! En als dat nog niet genoeg is kun je natuurlijk ook een frisse duik nemen in het zwembad van het complex.

Grote kamers

Salamis Bay Conti beschikt over meer dan 500 kamers die verdeeld zijn over het hoofdgebouw en meerdere appartementencomplexen. Het is dan ook mogelijk om hier naast de standaardkamers een bungalow te huren waarbij je kunt profiteren van een volledig uitgeruste keuken, een balkon of zitje en meer. Ook de standaardkamers beschikken over de nodige luxe met balkon en minibar.

Huur een auto

Om Cyprus echt goed te ontdekken is het aan te raden om een auto te huren. Het complex ligt namelijk op een rustig gedeelte van het eiland. Bezoek bijvoorbeeld het Troodosgebergte en neem je wandelschoenen en verrekijker mee of ga richting de haven van Paphos waar sfeer en bezienswaardigheden de juiste combinatie van plezier bieden. In de avond drink je natuurlijk een drankje bij de bar van Salamis Bay Conti want je verblijft er op basis van all-inclusive!

Ontdek Cyprus vanaf je luxe verblijf aan zee bij Salamis Bay Conti en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit magische eiland. Zo hoort vakantie toch altijd te zijn?

Home > Hotels en appartementen > Salamis Bay Conti