Acapulco Resort Cyprus

Cyprus - Noord-Cyprus - Bellapais

Travis header

Acapulco Resort Convention & Spa - Cyprus

Zin in een ontspannen vakantie? Verblijf dan bij het Acapulco Resort op Cyprus waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt tijdens een vakantie. Het resort beschikt over maar liefst vijf sterren en dat is niet voor niets: jong en oud vermaakt zich hier uren in het zwembadencomplex, de openluchtdiscotheek, de restaurants en andere faciliteiten.

Luxe kamers

Het Acapulco Resort beschikt over meer dan 850 kamers die verdeeld zijn over meerdere gebouwen. Omdat de bouwstijl in bungalowstijl is, merk je niet eens hoe groot het complex is: het is overal sfeervol. Alle kamers beschikken over airconditioning, badkamer met bad of douche, balkon met zitje en meer. Kom je met het hele gezin? Boek dan een grotere quadkamer, die speciaal voor families bedoeld is.

Voordelig genieten

Met deze aanbieding verblijf je op een goedkope manier in dit luxe hotel. Het Acapulco Resort beschikt over een grote spa en wellness waar je onder andere een jacuzzi, een Turks stoombad en een sauna vindt. Wedden dat je compleet ontspannen naar huis terugkeert?

Voordelig genieten van luxe op Cyprus doe je bij Acapulco Resort, een 5-sterrencomplex aan het strand.

Home > Hotels en appartementen > Acapulco Resort Cyprus