Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Riu Tikida Garden

TUI BLUE Riu Tikida Garden

Marokko - Centraal Marokko - Marrakech

Travis header

TUI BLUE Riu Tikida Garden Centraal Marokko voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Riu Tikida Garden - Marokko

TUI BLUE Riu Tikida Garden is een volledig gerenoveerd 4-sterrenresort op slechts 9 kilometer van de stad Marrakech en zich net buiten de drukte bevindt. Deze stad is zeker een bezoekje waard! Met een palmbomenbos als tuin en een hammam met jacuzzi is het hier gewoonweg genieten, terwijl je de gehele dag door  de lekkerste maaltijden, snacks en drankjes kunt kiezen. TUI BLUE Riu Tikida Garden organiseert diverse gala en thema avonden. 

All-inclusive

Lekker genieten met z'n tweeën aan het zwembad, zonder kinderen om je heen. TUI BLUE Riu Tikida Garden is een adults only hotel en dus vind je hier pure rust. Schuif aan bij een heerlijk ontbijt voor een goed begin van de dag en bespreek wat jullie die dag gaan doen, lekker genieten op het resort of de prachtige omgeving ontdekken? Bovendien vermaak je je gemakkelijk bij het resort, een potje minigolf of lekker sporten in de fitness. Sluit je dag af bij een van de twee buffetrestaurants en geniet van een heerlijke maaltijd met z'n tweeën.

Ontdek Marokko

Wil je de omgeving ontdekken? Huur dan een auto of ga mee met diverse excursies. Wil je Marokko ontdekken op een wat spannendere manier? Ga mee met de quadsafari en jetski tour! Tijdens deze tour rij je door Berberdorpen, ga je mee met een Off-road door de woestijn van Agafay en natuurlijk een jetski rit, en dat allemaal met een gids die je er van alles over vertelt. 

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Riu Tikida Garden