Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Resort Alaya

Steigenberger Resort Alaya

Egypte - Marsa Alam - Coraya Bay

Travis header

Steigenberger Resort Alaya voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Steigenberger Resort Alaya - Egypte

Neem jij binnenkort een frisse duik in een van de vijf prachtige zwembaden van Steigenberger Resort Alaya, die in de wintermaanden ook nog eens lekker verwarmd zijn? Of kies je toch liever voor de zee? Er zijn bij dit hotel veel eetgelegenheden, zo zijn er maar liefst vier à-la-carterestaurants, is er een buffetrestaurant en zijn er wel drie bars en een snackbar. Kies je voor Aziatisch, Italiaans, of ga jij voor het proeven van de lokale keuken? Doordat de keuze zo breed is, kun je elke avond wat anders eten! Ook zijn er veel verschillende activiteiten waar je tijdens je vakantie optimaal gebruik van kan maken. Vervelen is hier geen optie!

Adults only hotel met swim-up kamers

Steigenberger Resort Alaya staat in het teken van rust zonder kinderen en dit adults only hotel is dus een perfecte vakantie voor volwassenen die lekker willen ontspannen. Wil jij als je wakker bent gelijk een duik nemen? Dat kan als je kiest voor de swim-up hotelkamer, waar je aan je terras direct een heerlijk zwembad vindt. Steigenberger Resort Alaya beschikt verder over een sauna, stoombad en een jacuzzi. Neem een ontspannende massage of ga relaxen op een van de ligbedden op het strand.

All-inclusive

Bij Steigenberger Resort Alaya hoef je je nergens zorgen over te maken. Schuif 's ochtends aan bij het ontbijt dat tussen 7 en 11 uur geserveerd wordt en geniet vervolgens van een klasje aerobics of yoga. Nuttig daarna een heerlijke lunch in het buffetrestaurant tussen 12.30 en 14.30 uur om vervolgens heerlijk aan het zwembad of het strand met een drankje te relaxen. De avond begin je goed met een voortreffelijk diner bij een van de vijf restaurants en geniet van de sfeervolle verlichting bij het hotel. Sluit je dag af met een lekker drankje aan de bar. Dat klinkt als een ideale vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Resort Alaya