Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Jasmine Palace Resort

Jasmine Palace Resort

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Travis header

Jasmine Palace Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Jasmine Palace Resort & Spa -  Hurghada, Egypte

Jasmine Palace Resort & Spa heeft dezelfde allure als het Kurhaus in Scheveningen, maar dan met een Oosters tintje. Zo’n fraai gebouw, direct aan het zandstrand met intens blauw zeewater brengt je meteen in de vakantiestemming! Jong en oud kunnen zich hier vermaken en laten verwennen, kortom "Genieten" met een hoofdletter!

Van alle gemak en luxe voorzien

Lekker eten wordt in Jasmine Palace je nieuwe hobby! In het hoofdrestaurant zijn verschillende thema-avonden en de gerechten worden in buffetvorm geserveerd. Daarnaast zijn er maar liefst 6 à-la-carterestaurant waar je uitgebreid kunt dineren en bij de diverse bars zijn er drankjes verkrijgbaar. Om even lekker uit je dak te gaan, hoef je ook het terrein niet af, want er is een trendy disco waar je tot in de kleine uurtjes kunt swingen. Ook daar zijn uiteraard drankjes verkrijgbaar (tegen betaling). 

Maar uiteindelijk is het je hier natuurlijk om je hoognodige portie "zon-zee-strand" te doen. Er zijn meerdere zwembaden in de fraaie tuin (waarvan 1 plus een apart kinderbad verwarmd in de winter). Er is een heerlijk zonneterras met, net als op het strand, ligbedden, parasols en handdoeken (gratis). Voor de ultieme ontspanning duik je de sauna van de Spa in, neem je een Turks bad en laat je je lekker masseren. 

Heb je zin in wat actie? Jasmine Palace Resort & Spa heeft faciliteiten voor darts, beachvolleybal, aerobics, fitness en tafeltennis. Tegen betaling kun je biljarten en gebruik maken van de watersportfaciliteiten en het duikcentrum. Verder biedt het animatieteam een gevarieerd programma en de kinderen vermaken zich, behalve aan het strand en in het zwembad, ook in de miniclub, minidisco en het speeltuintje.

Meer zien van Egypte? 

In het hotel kun je verschillende excursies boeken om meer van die prachtige land te zien. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bedoeïenen, maak een jeepsafari in de woestijn of maak een tripje naar de bruisende badplaats Hurghada.

Home > Hotels en appartementen > Jasmine Palace Resort