Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sea Star Beau Rivage Egypte

Sea Star Beau Rivage Egypte

Egypte - Hurghada - Hurghada-Stad

Travis header

Sea Star Beau Rivage Egypte Hurghada voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sea Star Beau Rivage - Egypte

In Hurghada vind je het mooie Sea Star Beau Rivage waar je optimaal kunt genieten van een relaxte zonvakantie. Het resort is voorzien van alle nodige faciliteiten en dat beetje extra! Je zult niets te kort komen tijdens je vakantie in dit 5-sterrenhotel. 

All-inclusive 

Je kunt dit resort boeken op basis van all-inclusive. Bij all-inclusive ben je voorzien van alle eet- en drinkmogelijkheden gedurende je vakantie. Sea Star Beau Rivage biedt een buffetrestaurant aan met voor ieder wat wils en een Italiaans à-la-carterestaurant. Het restaurant is wel tegen betaling dus is een mooie oplossing mocht je wat afwisseling wensen op het buffetrestaurant na een paar dagen. 

Zweten tijdens de vakantie?

Uiteraard kun je volop relaxen aan het zwembad en mag je gebruik maken van de ligbedden en parasols op het resort. Voor de sportievelingen onder ons heeft het hotel ook de mogelijkheid om lekker een potje te tafeltennissen, volleyballen, mee te doen aan de aquagym voor de waterratten en er is waterpolo! Tegen een kleine betaling kun je een potje minigolfen of biljarten. De kleine vakantiegangers hebben genoeg speelplezier in het kinderbadje waar ze veilig kunnen rond spartelen.

Home > Hotels en appartementen > Sea Star Beau Rivage Egypte