Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Flamingo Beach

TUI BLUE Flamingo Beach

Spanje - Lanzarote - Playa Blanca

Travis header

TUI BLUE Flamingo Beach voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Flamingo Beach - Lanzarote

TUI BLUE Flamingo Beach is het paradijs voor families. Het ligt direct aan het zandstrand en de gezellige boulevard van Lanzarote. Met al die witte huisjes waan je je hier in een Spaans dorp. Hier is voor iedereen wat te doen. Terwijl de kids spelen in de speeltuin of mee doen met diverse activiteiten bij de miniclub, kom jij tot rust aan het zwembad. Geniet 's ochtends van een heerlijk ontbijt en bespreek wat je die dag gaat doen, uitrusten, spelen of het eiland ontdekken? TUI BLUE Flamingo Beach beschikt over 2 buffetrestaurants met daar in een speciaal kinderbuffet, 3 à-la-carterestaurants (Lokaal, grill en internationaal), 2 bars en een snackbar. Spendeer hier jouw perfecte zomervakantie met veel plezier, avontuur en gezelligheid!

Een heerlijk verblijf

Bij TUI BLUE Flamingo Beach verblijf je in stijlvolle appartementen. Op het complex is er van alles te doen, voor jong en oud. Je hoeft hier echt even nergens aan te denken, alles wordt voor je geregeld. Geniet de gehele dag door van het heerlijke eten en drinken. Lig heerlijk bij het zwembad of op het strand in de zon met je favoriete drankje in je hand, Is een van jouw kinderen tussen de 5 en 15? Laat ze meedoen met de football academy, hier doen ze mee met diverse activiteiten 5 dagen lang. De 5 activiteiten duren ieder 60 minuten en zijn verdeeld onder verschillende onderdelen zoals schieten, verdediging, vaardigheden en één wedstrijddag. Ideaal dus als jij een voetbalfanaat in het gezin hebt! hoe heerlijk is dat?

Lanzarote

Ontdek het prachtige eiland zelf met een huur auto of met diverse excursies. Houd jij van yoga en wil je dit op een andere manier proberen? Doe dan mee met een klasje yoga op een surfplank, wat een leuke en nieuwe ervaring is dat! Als je van jetskiën houdt of het altijd al eens had willen proberen, ga dan mee met deze excursie en kijk uit over de vulkanen, de prachtige kust en de heerlijke zon! 

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Flamingo Beach