Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Nevis

TUI BLUE Nevis

Bulgarije - Burgas - Sunny Beach

Travis header

TUI BLUE Nevis voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Nevis - Sunny Beach

TUI BLUE Nevis heeft aan alles en iedereen gedacht, van jong tot oud. Iedereen in het gezin heeft het hier naar zijn zin, van glijden van de glijbanen tot uitrusten in de wellness, een heerlijke familievakantie begint hier! De kinderen vermaken zich urenlang bij de miniclub en doen mee met diverse activiteiten en tieners vermaken zich in de Hang Out. Zo heb jij tijd om mee te doen met een yogales of eindelijk dat boek uit te lezen bij het strand of zwembad! 

Kamers

Maak je familievakantie nog leuker door te verblijven in een familiesuite, waar er een aparte slaapkamer is voor de ouders voor wat meer privacy. Bovendien beschikken de kamers over een heerlijke airco, gratis wifi om alle foto's te kunnen posten op social media, een koelkast en een balkon met een zitje waarop je lekker kunt genieten van het uitzicht.

Excursies

Wil je deze vakantie niet stil zitten en wil je de omgeving ontdekken? Ga dan mee met diverse excursies! Stap op een boot en geniet van een heerlijke boottocht. Tijdens deze boottocht breng je een bezoek aan het Camel Park, waar je dromedarissen kunt voeren! Doe je liever iets met wat meer actie? Ga dan mee met een quadtocht en bewonder het  Balkangebergte. 

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Nevis