Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Barcelo Royal Beach Bulgarije

Barcelo Royal Beach Bulgarije

Bulgarije - Burgas - Sunny Beach

Travis header

Barcelo Royal Beach - Bulgarije

Ben je gek op design en wil je luxe verblijven in Bulgarije? Kom dan naar Barcelo Royal Beach, een trendy designhotel vlakbij Star Beach. Omdat Star Beach en omgeving gericht is op de feestende toerist vind je er veel eenvoudige hotels en appartementen. Dat zijn absoluut niet de woorden waarmee je Barcelo Royal Beach kunt omschrijven. Op dit grote resort staat luxe en ontspanning centraal.

Groot aanbod kamers

Bij Barcelo Royal Beach kun je kiezen uit maar liefst tien verschillende soorten kamers. Het grootste verschil ligt hierbij is de grootte van de kamers of appartementen en of je zwembadzicht of zeezicht hebt. Je verblijft op basis van logies in dit vijf-sterrenverblijf, maar je kunt voor extra geld een upgrade krijgen naar all-inclusive. Dat is ideaal, want zo hoef je echt nergens aan te denken op vakantie!

Echt ontspannen bij Barcelo Royal Beach

Wanneer je naar Barcelo Royal Beach gaat weet je zeker dat je een ultieme ontspannen vakantie zult beleven. Het resort beschikt over twee buitenbaden met tientallen comfortabele ligbedden. Geen race om wie het eerste ligbedje heeft, maar écht relaxen en tot rust komen. Ook is er een binnenzwembad aanwezig, kun je buiten genieten in een whirlpool en is er een wellness aanwezig met solarium en stoombad.

Verblijf in luxe vlakbij Star Beach in Bulgarije in het designhotel Barcelo Royal Beach.

Home > Hotels en appartementen > Barcelo Royal Beach Bulgarije