Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Izola Paradise Bulgarije

Izola Paradise Bulgarije

Bulgarije - Zwarte Zee - Sunny Beach

Travis header

Izola Paradise Bulgarije voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Izola Paradise - Bulgarije

In het welbekende Burgas vlakbij Sunny Beach in Bulgarije vind je het sfeervolle familiecomplex Izola Paradise. Dit 4-sterrenhotel beschikt over grote kamers met extra veel luxe. Kies voor een van de tien appartementen of overnacht in de goedkopere hotelkamers. Overnachten bij Izola Paradise is nooit duur en je verblijft er ook nog eens op basis van all-inclusive, lekker relaxed dus!

Vlakbij Sunny Beach

Izola Paradise is niet alleen geliefd bij families, maar ook bij vakantiegangers die tijdens hun vakantie in Bulgarije graag een feestje vieren op Sunny Beach. Dat komt goed uit, want dit gezellige strand is op slechts 800 meter afstand van Izola Paradise. Natuurlijk kun je in het stadje zelf ook flink feesten: de welbekende Flower Street ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het hotel. Neem een taxi of ga lekker lopend erheen.

Goedkoop verblijf

Het grootste voordeel van Izola Paradise is dat je er voor weinig geld een heerlijke zonvakantie kunt boeken. In de zomer kunnen de temperaturen hoog oplopen, maar bij het complex is een groot zwembad aanwezig voor de nodige afkoeling. Tegen betaling kun je gebruik maken van de bijbehorende wellness met onder andere een jacuzzi en een sauna. Even tot rust komen? Haal een drankje bij de bar en ga op een van de vele zonnebedden genieten van de zon. Zo hoort een vakantie altijd te zijn.

Lekker goedkoop naar de zon? Boek dan een appartement of een hotelkamer bij Izola Paradise vlakbij het bruisende Sunny Beach in Bulgarije.

Home > Hotels en appartementen > Izola Paradise Bulgarije