Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Mai Khao Lak

TUI BLUE Mai Khao Lak

Thailand - Khao Lak - Khao Lak

Travis header

TUI BLUE Mai Khao Lak Thailand voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Mai Khao Lak - Thailand

Bij TUI BLUE Mai Khao Lak is er overal en aan iedereen gedacht. Van de vele eet- en drinkgelegenheden tot maar liefst vijf zwembaden, zo kun je bijna elke dag ergens anders eten en zwemmen! Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben bij de miniclub, rust jij lekker uit bij de wellness, op het strand of doe je zelf mee met diverse activiteiten, zoals aerobics of yoga. Geniet in Thailand van een heerlijke actieve, maar vooral ook relaxte vakantie!

Prachtig uitzicht

Word wakker met een prachtig uitzicht over zee vanaf jouw balkon. Met een heerlijk kopje koffie zit je lekker op je balkon te genieten van de zonsopgang. Dat is pas lekker wakker worden! De kamers beschikken over een verkoelende airco, gratis wifi om alle vakantiefoto's door te sturen, een ruime badkamer en een fijn bed. Schuif aan bij een heerlijk ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen, Thailand ontdekken, lekker chillen bij het zwembad of meedoen aan diverse activiteiten.

Ontdek Khao Lak

TUI BLUE Mai Khao Lak is direct gelegen aan het strand en is ook zeker een bezoekje waard. Huur een auto met chauffeur die jou alles verteld over het prachtige eiland tijdens een tour langs de mooiste punten in Thailand. Het is ook zeker leuk om mee te gaan met de trein naar een stad in de buurt. Een tip is wel om first-class te boeken, zodat je voldoende ruimte én airco heb. Doordat de zon in Thailand erg warm kan zijn, is de verkoelende lucht zeker geen overbodige luxe!

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Mai Khao Lak