TUI SENSATORI hotels

Bekijk alle TUI SENSATORI hotels
>> Meer over TUI

TUI SENSATORI

Wil je luxe op vakantie? Als je een van de TUI SENSATORI hotels boekt weet je zeker dat je goed zit. Bij deze 5-sterrenhotels wordt er alles aan gedaan om jou een perfecte vakantiebelevenis te bieden en ze hebben dan ook niet voor niks hele hoge klantwaarderingen. Ga jij naar een SENSATORI hotel in Griekenland, Turkije, Cyprus of misschien wel Ibiza of de Dominicaanse Republiek? Op al deze plekken vind je deze fijne verblijven.

Chique hotels met luxe all-inclusive formule

Het hele hotel straalt luxe uit, van de lobby tot aan de kamer en van de privéstranden tot aan de luxe menu's. Je verblijft in de TUI SENSATORI hotels op basis van een extreem uitgebreide all-inclusive formule. Alle menu's zijn geselecteerd door top chefs en je kunt kiezen uit het buffetrestaurant of een van de vele à-la-carterestaurants. In sommige restaurants kun je zelfs voor een 11-gangenmenu gaan! Maar gewoon een simpel patatje tussen de middag kan natuurlijk ook.

Speciale zones voor gezinnen en stelletjes

Gaan jullie met het gezin op reis, dan hebben de TUI SENSATORI hotels speciale zones waar de kinderen zich volop vermaken. Lekker rondspatteren zonder rekening te hoeven houden met de rust van de volwassen gasten. En voor de volwassenen die even willen relaxen is er de speciale zone voor stelletjes, ook wel zo lekker als je zelf niet met kinderen reist.

Luxe op maat

Bij TUI SENSATORI kun je jouw eigen mate van luxe kiezen. Ga jij gewoon je eigen gang en ga je lekker relaxen op het strand of doe je mee met een privéyogales? Het kan allemaal, niets is te veel! In deze 5-sterrenhotels krijg je echt 5-sterrenservice!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > TUI SENSATORI hotels