TUI SENSATORI Resort Punta Cana

Dominicaanse Republiek - Punta Cana - Punta Cana

Travis header

TUI SENSATORI Resort Punta Cana - Dominicaanse Republiek

Ben je toe aan een echte luxe vakantie? Dit pareltje in Punta Cana heeft een te gek zwembad direct aan het strand met palmbomen. Het 5-sterren TUI SENSATORI Resort Punta Cana heeft twee heerlijke buitenbaden, een ideale ligging direct aan het strand, een uitgebreide all-inclusive formule en heel veel sportieve activiteiten. Vervelen ga je je in ieder geval niet in dit luxe SENSATORI hotel.

Culinaire verwennerij

Bij TUI SENSATORI Resort Punta Cana verblijf je op basis van all-inclusive, en ook dat is super-de-luxe. Zo kun je ontbijten, lunchen en dineren in het buffetrestaurant Sugarcane, maar er zijn ook maar liefst vijf à-la-carterestaurants waar je kunt aanschuiven, allemaal inclusief. Alleen voor het 16(!)-gangenmenu geldt een toeslag. Bovendien worden er topwijnen uit de hele wereld geschonken, waarvan de meeste ook in de all-inclusive formule vallen, en kun je een exclusieve service verwachten.

Tropisch strand

Zoals de foto's al laten zien, heeft TUI SENSATORI Resort Punta Cana twee grote zwembaden waarvandaan je zo het strand op kunt lopen. Op het strand kun je van de zon genieten op de ligbedden en je kunt er gebruikmaken van parasols en badhanddoeken. Neem jij een duik in het zwembad of ga je de zee in op zoek naar gekleurde visjes? En heb je dorst gekregen, dan brengen de vriendelijke strandbutlers je graag een lekker drankje bij je ligbedje.

Home > Hotels en appartementen > TUI SENSATORI Resort Punta Cana