TUI MAGIC LIFE hotels

Bekijk alle TUI MAGIC LIFE hotels
>> Meer over TUI

TUI MAGIC LIFE hotels

Even helemaal tot rust komen? Dan is een vakantie in een van de TUI MAGIC LIFE hotels een goed idee! De meeste van deze 4- en 5-sterrenhotels hebben een ideale ligging direct aan zee en bij met all-inclusive pakket kun je niet alleen 24 uur per dag hapjes en drankjes halen, ook veel activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

All-inclusive

De TUI MAGIC LIFE hotels hebben een uitgebreid all-inclusive formule waarmee je de hele dag door lekker vers en gevarieerd eten kunt halen. De buffetrestaurants bieden gerechten uit de lokale keuken, internationale gerechten en zelfs speciale kindermenu's. Verder zijn ijsjes en drankjes ook allemaal inclusief en veel van de hotels hebben ook à-la-carterestaurants waar je kunt aanschuiven. Daarnaast zijn zelfs sportieve activiteiten, zoals tennis, beachvolleybal, fitness en boogschieten inclusief. Vervelen ga je je in de TUI MAGIC LIFE hotels dus zeker niet!

Je favoriete kamer

Ben jij eerder bij het hotel geweest, of heb je een tip gekregen voor de beste kamer? Of wil je bijvoorbeeld graag vlak bij het zwembad overnachten? Dan kun je tot 2 dagen voor aankomst in de "Mijn TUI" omgeving aangeven in welke kamer je graag wilt verblijven. Ideaal!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > TUI MAGIC LIFE hotels