TUI MAGIC LIFE Africana

Travis header

Bekijk de prijzen van TUI MAGIC LIFE Africana:

TUI MAGIC LIFE Africana - Tunesië

Een actieve en ontspannen vakantie gaan hier hand in hand. Zo rust je heerlijk uit in de wellness en kies je voor een fijne behandeling of doe je mee met diverse activiteiten zoals aerobics en waterskiën. Terwijl de kinderen zich uren vermaken bij de miniclub, lees jij eindelijk dat ene boek uit onder de zon en bestel je je favoriete drankje aan de bar. Bovendien ligt TUI MAGIC LIFE Africana direct aan het strand, dus schoenen aan, handdoek mee en kies een ligbed onder de zon.

Kamer

Word wakker met een prachtig uitzicht over de zee vanaf jouw balkon. Als je voor het eerst in je kamer komt, kan je genieten van een gevulde minibar vol frisdrank en water. Bovendien beschikken de kamers over een koele airco, gratis wifi om alle foto's door te sturen, tv om al je programma's' te blijven te volgen en een ruime badkamer! 

Activiteiten

TUI MAGIC LIFE Africana heeft activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een lesje aerobics of begin de dag goed met een work-out bij de fitness. Houdt je van activiteiten in het water? Stap dan op een bananenboot en kijk hoe lang jij het vol kan houden. Je kunt ook waterskiën of in een kano stappen, zo kun je de prachtige wateren bewonderen! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel