Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Africana

TUI MAGIC LIFE Africana

Tunesië - Golf Van Hammamet - Hammamet

Travis header

TUI MAGIC LIFE Africana Golf Van Hammamet voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI MAGIC LIFE Africana - Tunesië

Een actieve en ontspannen vakantie gaan hier hand in hand. Zo rust je heerlijk uit in de wellness en kies je voor een fijne behandeling of doe je mee met diverse activiteiten zoals aerobics en waterskiën. Er zijn bij dit 5-sterrenhotel veel zwembaden waar je gebruik van kunt maken en je hebt hier een zeer uitgebreide all-inclusive formule met veel watersporten inclusief! Bovendien ligt TUI MAGIC LIFE Africana direct aan het strand dus ook daar kun je genieten van de warme zon.

Duurzame kamers

De kamers van TUI MAGIC LIFE Africana zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bezorgen je ook alle luxe die je tijdens je vakantie in een 5-sterrenhotel hoort te ervaren. Het resort biedt verschillende kamers aan. Zo is er bijvoorbeeld een kamer met zwembadzicht, met zeezicht en er zijn ook familiekamers waar het gehele gezin in kan verblijven. Daarnaast zijn alle accommodaties op het resort duurzaam verantwoord. TUI MAGIC LIFE Africana houdt zich actief bezig met het milieu en heeft dan ook niet voor niets duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold.

Volop waterpret inclusief!

TUI MAGIC LIFE Africana heeft activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een lesje aerobics of begin de dag goed met een work-out bij de fitness. Houd je van activiteiten in en op het water? Stap dan op een bananenboot en kijk hoe lang jij het vol kan houden. Je kunt ook gaan waterskiën, in een kano stappen, monoskiën of zelfs wakeboarden. En dat allemaal inclusief! Ook mag je 1 uur per dag gaan catamaran zeilen als je hiervoor een licentie hebt. Daarnaast heeft TUI MAGIC LIFE Africana maar liefst vijf buitenbaden waarvan er één adults only is, een binnenbad en drie waterglijbanen. Aan waterpret kom je hier dus niets te kort!

Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Africana