TUI MAGIC LIFE Cala Pada

Travis header

Bekijk de prijzen van TUI MAGIC LIFE Cala Pada:

TUI MAGIC LIFE Cala Pada - Ibiza

Verblijf in dit prachtige hotel en beleef een onvergetelijke vakantie. Bij TUI MAGIC LIFE Cala Pada is er van alles te doen en zo verveel je je (bijna) niet. Zo blijf je fit bij de fitness, geniet je van de heerlijke zon aan het zwembad, ga mee met een mountainbike tocht die 6 keer per week georganiseerd wordt en geniet 24 uur lang van de lekkerste maaltijden en drankjes. Bovendien ben je binnen enkele minuten in Ibiza-Stad!

Verblijf

Word wakker in een prachtige appartement die beschikt over airco voor de warmere nachten, gratis wifi om het thuisfront up to date te houden en een balkon of terras met een zitje waarop je kan genieten van de zon. Lig heerlijk uit te rusten bij een van de vier zwembaden met een goed boek en je favoriete drankje, dat is echt pas vakantie. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, geniet jij van een heerlijke massage bij de wellness. Sluit de dag af bij een van de twee à-la-carte-restaurant of het buffetrestaurant en geniet van een heerlijk diner.

Ibiza

Wil je het eiland ontdekken? Huur dan een auto of ga mee met diverse excursies. Zie al het moois van het eiland tijdens de eilandtour, zo ga je souvenir shoppen op de hippymarkt, heb je vrije tijd in San Jose en breng je een bezoek Las Salinas en dat allemaal met een gids die er alles over verteld. Vaar heerlijk heel de dag over de prachtige wateren tijdens de Catamaran Ibiza Day tour. Tijdens deze tour zwem en snorkel bij Espalmador, zeil je naar Formentera en geniet je van een BBQ aan boord!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel