Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Kindvriendelijk hotel Ibiza

Wij hebben 9 hotels gevonden in de categorie: Kindvriendelijk hotel Ibiza

Kindvriendelijke hotels op Ibiza

Ibiza is meer dan alleen een feestbestemming, het is ook ideaal voor een gezinsvakantie. Met vluchttijden van minder dan 2,5 uur hoef je je geen zorgen te maken over de reis en ben je binnen no-time in het hotel. Dan kan het feest echt beginnen! Kies een van de kindvriendelijke hotels op Ibiza en de kinderen kunnen niet wachten om een eerste duik te nemen in het zwembad én van die te gekke glijbaan af te gaan...

Ideale hotels op Ibiza met kinderen

Wat maakt een hotel dan zo perfect voor een familievakantie op Ibiza? Dat hangt natuurlijk helemaal af van jullie wensen en de leeftijd van de kids. Maar genoeg faciliteiten voor alle gezinsleden is altijd belangrijk. Een ruime kamer voor de ouders (en misschien wel een geschakelde kamer als de kinderen iets ouder zijn), maar ook een leuk zwembad, eventueel met glijbanen, een miniclub, een speeltuin en een leuk animatieteam. Of ga voor een kleinschalig hotel op Ibiza waar je wel een kinderzwembad hebt en wat sportfaciliteiten.

Waar nog meer op letten bij het boeken van een gezinsvakantie naar Ibiza?

Naast de faciliteiten van het hotel, is het ook goed om te kijken naar de ligging. Als jullie van het strand houden is het met kinderen handig om daar niet al te ver vanaf te zitten. Er zijn genoeg mooie stranden op Ibiza die geschikt zijn voor families met kinderen, bijvoorbeel d Cala Llonga waar het lang ondiep blijft, maar ook Es Figural, Cala Bassa of Ses Figueretas. En natuurlijk moet het ook betaalbaar blijven, kijk dus ook naar kindvriendelijke hotels met kinderkorting. Dit kan veel schelen op de totaalprijs. Vaak moet je hiervoor doorklikken op de prijs om de uiteindelijk totaalprijs na aftrek van kinderkorting te zien.

Home > Vakantie Spanje > Vakantie Ibiza > Kindvriendelijk hotel Ibiza