Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alua Miami Ibiza

Alua Miami Ibiza

Spanje - Ibiza - Santa Eulalia

Travis header

Alua Miami Ibiza op Ibiza voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Alua Miami Ibiza

Het 4-sterren Alua Miami Ibiza in het noordoosten van het eiland biedt tal aan amusement wat je niet mag missen tijdens je vakantie op dit Spaanse eiland. Dit hotel ligt aan de oevers van de Middellandse Zee en heeft daarmee een prachtig uitzicht over de baai van Es Canar. Lekker zonnebaden op het strand en af en toe een duik in de zee behoort hier zeker tot de mogelijkheden, maar als je wilt kunt je ook een duik nemen in het zwembad dat aanwezig is bij Alua Miami Ibiza en geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Oneindig veel entertainment

Bij Alua Miami Ibiza worden kosten noch moeite gespaard om jou de ultieme vorm van comfort te bieden. Je verblijft in een moderne kamer en er is genoeg te doen voor jong en oud. Naast de vele activiteiten biedt het hotel ook een uitgebreid buffet aan en worden er regelmatig galadiners en thema-avonden georganiseerd. Tal van andere services zijn altijd beschikbaar voor wanneer u ze nodig heeft! Je verblijft bij Alua Miami op basis van halfpension of all-inclusive, dus geen zorgen over extra kosten.

24-uurs receptie

Het eiland Ibiza is een veelbewogen eiland. Overdag kun je genieten van prachtige stranden en een gezellige hippiemarkt, en als het donker begint te worden, kan het nachtleven van het eiland verkend worden! Gelukkig is de receptie van Alua Miami Ibiza elke dag 24 uur per dag geopend. Dus waar je avonturen op het eiland je ook naartoe brengen en hoe lang ze je ook bezigheden, je wordt altijd weer verwelkomd in Alua Miami Ibiza.

Home > Hotels en appartementen > Alua Miami Ibiza