Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Plimmiri

TUI MAGIC LIFE Plimmiri

Griekenland - Rhodos - Plimmiri

Travis header

TUI MAGIC LIFE Plimmiri op Rhodos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI MAGIC LIFE Plimmiri - Rhodos

Bij TUI MAGIC LIFE Plimmiri is er van alles te doen, van heerlijk eten, ontspannen in de wellness tot actief meedoen aan een spinningclass. Je vervelen kan hier haast niet! In dit gloednieuwe hotel geniet je heel de dag van de lekkerste maaltijden en drankjes bij een van de twee à-la-carterestaurants, het buffetrestaurant of bij een van de vier bars. Bovendien vermaken de gids zich bij de SplashFactor 6!

Zwembad of strand?

Een moeilijke keus... TUI MAGIC LIFE Plimmiri ligt direct aan een prachtig strand waar je helemaal tot rust komt, maar het hotel heeft ook te gekke zwembaden! Zo zijn er twee kinderbaden, drie buitenbaden (Family Relax Pool, Sport Pool en Activity Pool) en is er een binnenbad die toegankelijk is voor iedereen vanaf 16 jaar oud. Voor de kinderen zijn er meerdere glijbanen waar zij zich volop vermaken. In mei en oktober is een deel van de zwembaden een maand lang verwarmd en daarmee is het ook een ideale bestemming om in het voorjaar of najaar te bezoeken.

Het prachtige Rhodos

Een dagje buiten het hotel spenderen? Huur dan een auto of ga met diverse excursies om het eiland te ontdekken. Ga bijvoorbeeld mee met een kajaktocht en bewonder de azuurblauwe wateren van Rhodos. Hierbij heb je ook een stop om te zwemmen en de grotten te verkennen. Ontdek daarnaast de magische plek van Rhodos, Epta Piges (Zeven Bronnen). Hier vlucht je even van de warme zon en word je omringd door een prachtig natuurgebied.

Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Plimmiri