Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Sarigerme

TUI MAGIC LIFE Sarigerme

Turkije - Lycische Kust - Sarigerme

Travis header

TUI MAGIC LIFE Sarigerme Turkije voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI MAGIC LIFE Sarigerme - Turkije

TUI MAGIC LIFE Sarigerme is omringd door groen, ligt direct aan het strand dat te bereiken is via een trap en het centrum van Sarigerme is op 1 kilometer afstand te vinden. Al met al een ideale ligging dus voor een fijne vakantie aan de Lycische Kust. Bij dit 5-sterrenhotel kun je onbeperkt eten halen en drankjes zijn zelfs 24/7 te verkrijgen. Daarbij komen nog de vele activiteiten die ook inbegrepen zijn in de prijs én de rooftopbar met geweldig uitzicht over zee!

Activiteiten

Bij TUI MAGIC LIFE Sarigerme zul je je niet snel vervelen. Ontdek de omgeving of blijf bij het resort waar je kunt zwemmen in een van de twee buitenbaden. Een van deze baden is alleen voor volwassenen en er is één activiteitenbad voor alle leeftijden. De lijst aan activiteiten is hier bijna oneindig. Doe mee met een lesje aerobics, aquarobics, yoga of zumba, of leef je uit op de tennisbaan. Je kunt ook gaan voor een van de watersporten, denk aan een bananenboot, kanoën, waterskiën of windsurfen, allemaal inclusief! Je mag zelfs één uur per dag catamaran zeilen als je een licentie daarvoor hebt. Mensen die van een kick houden, kunnen een excursie boeken en gaan paragliden boven de Blue Lagoon!

Rooftopbar

Aangezien je bij TUI MAGIC LIFE Sarigerme all-inclusive verblijft, hoef je je geen zorgen te maken om maaltijden en drankjes. Niet alleen zijn ontbijt, lunch en diner inclusief, je kunt ook midnight snacks en koffie en cake halen. Daarnaast zijn dranken onbeperkt te halen bij de acht bars waar dit hotel over beschikt, waaronder ook een te gekke rooftopbar met uitzicht over zee! Voor extra variatie in het avondeten kun je terecht bij een van de specialiteitenrestaurants. Eén keer per week is zo'n diner inbegrepen in de prijs.

Home > Hotels en appartementen > TUI MAGIC LIFE Sarigerme